Hos Malerfirmaet Martin Poulsen ApS i Hjørring i Nordjylland nær Aalborg laver vi alle former for spartelarbejde, spartling af vægge og maling af hus. Vi tilbyder pudse- og spartelarbejde for private, erhverv og offentlige myndigheder. Det kan også være for blandt andet arkitekter, entreprenører og andre håndværksmestre.

Spartling af vægge og andet malerarbejde ved spartelarbejde

​En flot tapetsering eller et flot malerarbejde ved spartlig af vægge og lofter kræver et solidt spartelarbejde. Det sikrer en pæn og jævn overflade, men det sikrer også, at malingen eller tapetet bliver siddende, hvor det skal.

Vi kan naturligvis også udføre det efterfølgende maler- eller tapetseringsarbejde. 

Vi kan udføre alle former for malerarbejde, og vi kan endvidere tapetsere med væv, filt, savsmuldstapet, fototapet og traditionelt tapet. Vi maler også gerne gulve, paneler, lister, døre og vinduer

Vi benytter kun kvalificerede og veluddannede malersvende samt engagerede malerlærlinge. Og vores medarbejdere har altid en pakket servicebil, så de også kan klare uforudsete opgaver. Vi leverer i det hele taget altid kvalitet i alt vores maler-, tapetsering- og spartelarbejde, herunder spartling af vægge. Dertil kommer, at vi sørger for at overholde de aftalte betingelser og leveringstider. Derfor har vi naturligvis faste priser.

Ring og få et tilbud på spartling af vægge

​​Du kan altid kontakte os, hvis du vil høre mere om vores maler-, tapetsering- og spartelarbejde, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Vi kommer altid ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår opgaven, før vi sætter pris på ved eksempelvis spartling af vægge.

Du kan ringe til os på telefon 2032 1912. Eller du kan sende en e-mail til: maler@martinpoulsen.dk eller benytte vores kontaktformular.