Hos Malerfirmaet Martin Poulsen ApS tilbyder vi alle former for indvendig og udvendig maling af hus. Vi har mange maleropgaver for private, men maling af hus kan også være for erhverv, herunder virksomheder, arkitekter, entreprenører samt stat og kommune.

Alt fra tapetsering til maling af hus og plankeværker

​Maling af hus indvendigt, kan være alt fra ordinære opgaver til tapetsering. Vi tilbyder altid en grundig spartling, og vi kan blandt andet tapetsere med væv, filt og savsmuldetapst samt med traditionelt tapet eller med dekorationer såsom fototapet.

Desuden kan vi male vægge, lofter, gulve, paneler, døre og vinduer samt møbler og interiør.

Vi laver også forskellige former for udvendig maling af hus. Det kan være forskellige typer af facadebehandling, og det kan være maling af facade, vinduer, gavle og sternbrædder. 

Det kan naturligvis også være maling af pudset hus. træhuse, udestuer og redskabsskure samt alt fra havemøbler til plankeværker. 

Vi har den nødvendige viden inden for maling af hus grundet vores mangeårige erfaring, så vi undgår unødvendige fejl. Det betyder desuden, at du kan være sikker på, at samtlige hensyn og regler bliver tilgodeset, da vi følger alle kvalitetsprocedurer i udførelsen af hvilken som helst type opgave.

Få et gratis tilbud

Du er altid velkommen til at få mere at vide, og vi kommer gerne forbi på en uforpligtende besigtigelse, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud på maling af hus.

Du kan kontakte os på telefon 2032 1912. Eller du kan skrive til os på e-mail: maler@martinpoulsen.dk eller benytte vores kontaktformular